Tapahtumia

Spatikan vuosikokous & pikkujoulut 2013

Viimein on aika palata marraskuiseen, mystiseen iltaan, jolloin Kalevassa viipotti hilpeitä hallintotieteilijöitä sekä YAPin opetushenkilökuntaa. Kyseessä oli tietysti Spatikan pikkujoulut & vuosikokous, jotka järjestettiin perinteisen Uuden Domuksen kerhotilassa. Ilta alkoi vuosikokouksen merkeissä, johon lisäjännitystä toi kahden hallituslaisen jumittuminen hissiin lähes koko kokouksen ajaksi. Kohokohta oli kuitenkin epäilemättä uuden hallituksen valitseminen vuodelle 2014. Alpakka ei meinannut pysyä turkissaan fiilistellessään uuden hallituksen upeaa koostumusta. Alpakan ohjaksissa toimivat ensi vuonna puheenjohtaja Emma Luoman johdolla Mari Rinnekangas, Alisa Piipponen, Milla Ryhtä sekä Nella Yli-Sissala. JAU!!!

Vuosikokouksen päätyttyä oli aika ryhtyä pikkujouluilemaan. Spatikan Isäntä ja muutama hallituslainen olivat loihtineet tarjolle huikean joulupöydän sekä tietysti glögiä. Vedenkeittimellä ja uunilla oli vaikeuksia pysyä perässä kun nälkäiset ja glöginjanoiset juhlijat hyödynsivät hulppeita jäsenyysetujaan tarjoilupöydässä. Tarjoilupöydän lisäksi tapahtumapaikan tiluksista hyödynnettiin myös biljardipöytää, jonka äärellä todistettiin tiukkaa opiskelijoiden ja opetushenkilökunnan välistä mittelöä. 

Väistyvä puheenjohtaja Eliisa Haanpää piti Spatikan vuotta koonneen puheen, jota seurasi jännittävät hetket. Alpakka oli päättänyt palkita kunniallisia seuraajiaan, ja etsi joukosta jäsenistön ehdotusten avulla Vuoden Spatikkalaisen 2013. Tämän historiallisen arvonimen lunasti itselleen aktiivinen ja iloinen Johannes Turunen. Antelias Alpakka palkitsi myös muita ansiokkaita jäseniä niin väittelystä, excun järjestämisestä, pullojen palautuksesta sekä isännöimisestä. Seuraavaksi juhlijat joutuivat vaivaamaan glögin huuruista päätään jouluisen ohjelmanumeron puitteissa, luomalla tutusta Tonttujen jouluyö -joulubiisistä akateeminen ja monen kohdalla YAP-henkinen versio, Alpakan jouluyö. Joukkueet (tortut, kinkut, piparit & glögit) ryhtyivät toimeen ja esittivät toisilleen riemastuttavia tekeleitä tehtävän päätteeksi. 

Glögin huvetessa pikkujouluilijat siirtyivät alakerran tunnelmalliseen Domariin. Osa otti varaslähdön suoraan Klubin pingisklubiin, johon loputkin spatikaanit lopulta suuntasivat pingispallot ja peliautomaatti silmissä kiiluen. 
Alpakka kiittää kaikkia pikkujouluihin osallistuneita ja jumaloi uutta hallitusta! Samalla Alpakka myös pahoittelee seuraavan aamun lukupiiriä mahdollisesti kohdannutta osallistujakatoa. Syyslukukauden voi päättää jouluiseen mutta kuitenkin akateemiseen hoilaamiseen neljän Alpakan jouluyöstä remixatun veisun muodossa. 

HYVÄÄ JOULUA JA SPATIKAN TÄYTEISTÄ 
VUOTTA 2014 !!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *